Lördag

Igår vaknade jag klockan halv åtta ungefär, klev upp och tog de lugnt ett tag innan jag bestämde mig för att fixa lite frulle. Till frukost åt jag en färdig-rätt som blev köttbullar, potatismos, brunsås och lingon. Var hur gott som helst! Strax innan klockan tolv så tog jag och sambon bilen till Matvärlden för att handla lite. Den butiken är så otroligt bra och så otroligt billigt kött men även frysta varor. Vi brukar åka dit en gång i månaden för att handla så mycket som möjligt och fylla frysen. Brukar faktiskt hålla hela månaden ut och då handlar vi oftast för 500:-. Super smidigt! Efter att vi handlat all mat så gick vi in på Biltema mest för att kolla lite, slutade med att vi gick därifrån med en katt-tunnel, en liggande klösbräda och lite ljus. Har ju börjat tända ljus varje dag nu i lägenheten för innan igår så hade dom inte satt på elementen. Men sen är det ju även hut mysigt som helt med tända ljus när det är mörkt och kallt ute.

När vi kom hem efter handlingen så tog vi det mest lugnt faktiskt. Jag lyckades få bort lite porslin som en tjej kom och hämtade så det känns riktigt skönt. Senare mot kvällen så åt vi middag som bestod av potatisgratäng och rökt fläskfilé vilket var super gott! Resten av kvällen spenderades framför tvn då vi kollade på Avatar.

IMG_8069 IMG_8070

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>