A fresh start

2C74D914-BE1C-4AC7-B46A-BF8A48B8C0C8Hej Allihopa! Mitt namn är Louise, jag är 21 år och bor i Stockholm. Bor just nu tillsammans med min pojkvän som jag varit tillsammans med sedan 22/2-2012, vi bor även tillsammans med våra två små lurviga katter Lilo & Zeta. Lilo har vi haft som bebis, enda sedan hon var tolv veckor medans Zeta är adopterad från ett katthem när han var sex månader. För tillfället så bor vi i en etta på 40kvm i Hässelby Strand men inom bara några få dagar ska vi flytta till en radhuslägenhet med egen tomt och två våningar, vilket jag ser fram emot otroligt mycket. Inte nog med att vi flyttar snart så är det ju faktiskt julafton om endast fem dagar, vilket är helt galet. Helt ärligt så vet jag inte vart 2016 har tagit vägen, jag har jobbat mig igenom hela och gått igenom en hel del. Fått nytt jobb, hamnat i en depression, träffat psykologer och utredare men även haft det rätt bra till och från.

Jag är en tjej som bloggat i hela mitt liv typ, enda sedan jag uppfann alla bloggportaler så har bloggen varit en stor del av mitt liv. Jag skriver oftast varje dag, oftast flera inlägg om dagen beroende på vad jag gör om dagarna. Jag är en väldigt känsloladdad person som lider av social fobi, depression och ångest men försöker leva livet så gott jag bara kan. Lever även som många andra idag med IBS vilket innebär att jag egentligen inte kan äta något alls men vissa dagar måste man få fuska och stå ut med lite magknip. Annars är jag en tjej som älskar att fotografera och promenera samt umgås med vänner och familj. Jag har som sagt bloggat under ett par antal år men känner nu att jag behöver en ny start, en ny blogg, ett nytt liv. 2017 börjar snart och det året ska fan bli bra!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>