Svårt att släppa taget

af54cbe43a311ca465cd73fc8c2aa5a0

Hej på er! Jag vet att det var ett tag sedan jag skrev här men det har varit fullt upp med julafton, nyår, flytt, födelsedagar m.m. Men nu är jag tillbaka! Jag har haft väldigt svårt att lägga Nouw bakom mig faktiskt. Jag har bloggat på den portalen bra många år och jag är rädd att om jag slutar blogga där så kommer jag tappa alla mina läsare men det är först nu som jag slutat bry mig. Jag måste tänka på mig själv och jag behöver en ny start. Så vad har hänt sen sist? Jag firade julafton med familjen, samma med nyår. Nyår blev så kaosartat att jag inte ens vill ta upp det, kan säga att 2017 inte började så bra för min del men det släpper vi nu. Har under början av 2017 känt att jag lessnat på att åka runt halva Stockholm för att jobba nu söker jag jobb igen. För er som inte vet så jobbar jag på ett bemanningsföretag för matbutiker där jag ständigt jobbar på olika ställen och nu börjar jag ledsna. Innan när vi bodde i Hässelby fick jag bara jobb Norrort och nu när jag bor Norrort så får jag bara jobb i Hässelby så nu söker jag nytt jobb.

I veckan har jag varit på två intervjuer, en för en restaurang i Sundbyberg som jag redan nu kan berätta för er att det var inget för mig, jag kände direkt att jag inte ville tillbaka till restaurang branschen men däremot var jag på en intervju idag för en ny Hemköp som ska öppna i Nacka och intervjun gick riktigt bra faktiskt. Dom skulle ringa lite referenser och sen skulle dom ringa nästa vecka med ett beslut men det kändes fruktansvärt bra. Men känner att jag måste ge Ica Format en chans till (Ica Format är en butik fem minuter ifrån mig som jag jobbat en del på och försöket nu få jobb där.) Tänkte försöka svänga förbi dom idag för att se om chefen är där. För drömmen hade verkligen varit att få jobba fem minuter hemifrån och slippa oroa mig för hemresan sen. Gud vad det kändes som att detta inlägg blev snurrigt men jag hoppas ni förstår.

Något annat som hänt är att jag fyllt 22 år, jag är inte längre 21 utan ett år äldre och jag känner ingen skillnad över huvudtaget. På min födelsedag så hände det inget speciellt, vi åt marängswish till efterrätt eftersom de är min favorit men det fick jag snabbt må dåligt för, även fast allt var laktosfritt så mådde magen inte alls bra så det är tur att man inte fyller år så ofta, haha. Men senare den veckan så hade jag födelsedagskalas tillsammans med släkten vilket var super mysigt. Alla kom hem till oss i Väsby och kollade hur vi bodde och fikade. Jag fick otroligt fina presenter att jag känner mig alldeles bortskämd. Från min älskade sambo så fick jag ett par super härliga tofflor som jag lever i om dagarna. Av familjen och farmor så fick jag en vardagsrumsmatta och nya sängkläder, vilket verkligen behövdes! Av mormor, morfar, moster Cecilia med familj samt moster Hanna och hennes sambo fick jag pengar som jag redan dagen efter spenderade på en ny matta till sovrummet samt en pläd. Av min älskade syster och hennes sambo samt brorsan och hans sambo så fick jag massa fina ljuslyktor och två lampor, alltså jag är så glad att min syster verkligen känner till min smak på inredning, hon slår till på rätt saker varje gång! Så jag hade en riktigt bra dag tillsammans med släkten och familjen.

Något annat som hänt är att sedan vi flyttade in i vårt radhus så har vår granne varit på oss. Första dagen när vi flyttade in så kom hon och hälsade på oss, hon verkade trevlig. Dagarna efter fick vi höra att varje gång vi går i trappan så skakar hennes porslin i skåpet och då sa vi att hon får ringa hyresvärden och ta det med dom, om det är något dom kan komma och kolla på. Bara några dagar senare så ringde grannen till mig på morgonen och skällde ut mig i telefonen, sa att vi skulle få betala hennes porslin som gått sönder, att vi skulle bli vräkta och det ena med det andra. Vi ringde då vår hyresvärd för att tala om vad hon sagt och det visade sig att denna kvinna ringt många grannar och skällt ut dom för olika saker och vår hyresvärd sa att vi skulle ta henne med en nypa salt och fortsätta leva på som vanligt. Hon ringde och skällde ut mig i söndags och sen dess så har ett dolt nummer ringt mig mellan 2-4 gånger om dagen och lagt på luren så fort man svarat. De skumma är att ingen har ringt mig med dolt nummer på typ ett års tid men sen hon ringde och skällde ut mig i söndags med dolt nummer så har det vibrerat konstant i telefonen och jag börjar bli riktigt less! Ska man anmäla henne? Vad ska man göra? Jag orkar inte sitta och ta emot dolda samtal från en kvinna som inte har något bättre för sig än att trakassera sina grannar. Jag ringde Tele2 för att se om dom kunde spåra numret men det kunde dom inte så vet inte vad jag ska göra just nu.

Men detta är vad som hänt sen sist vi hördes i alla fall, kanske inte så många roliga nyheter men det är så livet är. Det kan inte vara på topp hela tiden eller hur?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>